Menu & Wijn
Lunch
Lunch
Steak tartaar
Steak tartaar | pickel | eicrème | truffel
€
18,50
Salade zalm-gamba
Gerookte zalm | gamba | kimchi | sesam
€
19,50
Salade eend
Gekonfijte eend | paddenstoelen | truffelmayonaise
€
19,50
Salade geitenkaas
Geitenkaas | honing | noten
€
19,50
Kreeftensoep
Kreeftensoep | rivierkreeftstaartjes
€
15,00
Zeetong
Zeetong | heel of gefileerd | salade | remouladesaus | frietjes
€
Dagprijs
Tournedos
Tournedos | runderhaas | rode wijnsaus | frietjes
€
34,00
Voor bij de borrel
Oester klassiek
Oester | citroen | peper | tabasco
€
3,75
Oester aziatisch
Oester | soja | bosui
€
4,00
Bruschetta
Bruschetta | Tomatenconcassé | knoflook | basilicum
€
3,50
Paling
Paling | brioche | mierikswortel | haringkaviaar
€
7,50
Pata Negra
Pata Negra | 60 gram
€
16,50
Borreletagère
Samenstelling van diverse koude en warme bites, geserveerd met huisgemaakte broodjes, roomboter en olijfolie
€
19,50
Sunday Lunch
Op zondagmiddag serveert de Chef u een 3 of 4-gangen menu, waarbij een aperitief, 2 glazen huiswijn, bier of fris en een kop koffie of thee met friandises na voor €57,50 / €69,50 (3-gangen / 4-gangen)
De Sunday Lunch is te bestellen tot 14:00 uur


Lunchmenu
2-gangen €32,50
3-gangen €37,50
4-gangen €47,50
Het lunchmenu is te bestellen to 14:00 uur